Webáruház bérlés

OpenCart WebShop webáruház 30 napos tesztidőszak

Regisztrrációját követően 30 napon keresztül díjmenetesen használhatja az OpenCart WebShop webáruház rendszerünket, így azt ki tudja próbálni. A díjfizetési ciklus a 31. nappal indul, így ennek értelmében a 30. napig a választott szolgáltatási csomag bérleti díjának meg kell érkeznie hozzánk. Ha a bérleti díj nem érkezik meg részünkre, úgy a szolgáltatást a 31. napon felfüggesztjük, a 40. napon pedig megszüntetjük a szolgáltatást, így vele együtt a teszt webáruházban kialakított profilt is. Amennyiben nem elégedett a webáruház rendszerünk szolgáltatásaival, úgy 30 napon belül bármikor kötelezettségmentesen kérheti annak törlését.


További információk

ADENDA WebShop webáruház 30 napos tesztidőszak

Regisztrrációját követően 30 napon keresztül díjmenetesen használhatja az ADENDA WebShop webáruház rendszerünket, így azt ki tudja próbálni. A díjfizetési ciklus a 31. nappal indul, így ennek értelmében a 30. napig a választott szolgáltatási csomag bérleti díjának meg kell érkeznie hozzánk. Ha a bérleti díj nem érkezik meg részünkre, úgy a szolgáltatást a 31. napon felfüggesztjük, a 40. napon pedig megszüntetjük a szolgáltatást, így vele együtt a teszt webáruházban kialakított profilt is. Amennyiben nem elégedett a webáruház rendszerünk szolgáltatásaival, úgy 30 napon belül bármikor kötelezettségmentesen kérheti annak törlését.


További információk

OpenCart webshop bérlés - Exkluzív AKCIÓ!!! -

Új megrendelés esetén 3 hónapig díjmentesen használhatja az Ön által bérlésre megrendelt webáruházat. A díjfizetés a 4. hónappal veszi kezdetét.


Az akciós webáruház bérlés csomag megrendelésekor 90 napig díjmentesen használhatja a webáruházat, a díjfizetés a 91. napon indul el. Ennek értelmében, ha a szolgáltatást a 90. napon túl is szeretné igénybevenni, akkor a szolgáltatási csomag díjnak legkésőbb a 90. nap leteltéig meg kell érkeznie hozzánk erről díjbekérőt fogunk Önnek küldeni . Ellenkező esetben a szolgáltatás felfüggesztésre kerül, de még visszaállítható állapotban marad.
A 100. nap elteltével azonban a szolgáltatás megszüntetésre kerül és a beállított adatok véglegesen törlésre kerülnek.
A szolgáltatáshoz éves díjfizetés esetén díjmentesen beregisztráltatunk 1db .hu végződésű domain nevet, amelyet a webáruház díjfizetési rendezettségét követően tudunk regisztrálni és aktíválni. A díjmentes időszak alatt aldomain kerül beállításra a webáruházhoz az alábbi formátumban, ahol a 'valasztottnev' helyett Ön határozhat meg nevet.

Webáruház költöztetés

A webáruház költöztetést itt most azonnal megrendelheti, amely megrendelés díját az Ön által történt adategyeztetést és a technikai részletek pontosítását követően tudjuk beárazni. Így jelenleg a megrendelése díjmentesen történik, és az adategyeztetést követően véglegesítjük az Ön megrendelését. Mindez 2 munkanapon belül megtörténhet. Amennyiben mégsem igényli a szolgáltatásunkat, illetve nem akarja webáruházát hozzánk átköltöztetni, úgy elállhat a megrendeléstől és töröljük igényét. Megrendeléskor azt a domain nevet adja meg részünkre, amellyel jelenleg is működik a webáruháza.