Weboldal / Webáruház kiegészítő szolgáltatások

Webáruház Technikai felügyelet (3/M St.B1)

Webáruház technikai felügyelet

  • www.ecofield.hu További részletek
Weboldal tartalmi frissítése (átalány)

Ide tartozik a tartalmi oldalak frissítése. Kisebb információk frissítésénél ennyi a költség, amennyiben havi átalány díjazásban van megrendelve a szolgáltatás.

Weboldal tartalmi frissítése TFR6 (havi 6 órás átalány)

Ide tartozik a tartalmi oldalak frissítése. Kisebb információk frissítésénél ennyi a költség, amennyiben havi átalány díjazásban van megrendelve a szolgáltatás. Ez esetben havonta 6 óra keretidőt tudunk biztosítani a megbízásra.

Weboldal tartalmi frissítése TFR12 (havi 12 órás átalány)

Ide tartozik a tartalmi oldalak frissítése. Kisebb információk frissítésénél ennyi a költség, amennyiben havi átalány díjazásban van megrendelve a szolgáltatás. Ez esetben havonta 12 óra keretidőt tudunk biztosítani a megbízásra.

Weboldal tartalmi frissítése TFR16 (havi 16 órás átalány)

Ide tartozik a tartalmi oldalak frissítése, menürendszer, modulok, egyéb kiegészítők átalakítása. Kisebb, nagyobb információk frissítésénél ennyi a költség, amennyiben havi átalány díjazásban van megrendelve a szolgáltatás. Ez esetben havonta 16 óra keretidőt tudunk biztosítani a megbízásra.

Weboldal tartalmi frissítése TFR-U (havi korlátlan átalány)

Ide tartozik a weboldal mélyebb átalakítása, dinamikusabb, vagy pontosan nem meghatározható időciklus szerinti rendelkezésre állással egybekötött frissítés és karbantartási feladatok rendszeres ellátása. Nagyobb információk, szerkezeti átalakításnál, karbantartásnál, frissítésénél ennyi a költség, amennyiben havi átalány díjazásban van megrendelve a szolgáltatás. Ez esetben havonta korlátlan keretidőt tudunk biztosítani a megbízásra.

Weboldal tartalmi frissítése T1 (eseti megbízás)

Ide tartozik a tartalmi oldalak frissítése. Kisebb információk frissítésénél ennyi a költség, amennyiben eseti megbízással van megrendelve a szolgáltatás (1 órás időtartam).

Weboldal tartalmi frissítése T2 (eseti megbízás)

Ide tartozik a tartalmi oldalak frissítése. Kisebb információk frissítésénél ennyi a költség, amennyiben eseti megbízással van megrendelve a szolgáltatás (2 órás időtartam).

Weboldal tartalmi frissítése T3 (eseti megbízás)

Ide tartozik a tartalmi oldalak átalakítás alapú frissítése, kisebb szerkezeti és grafikai átalakítással. Információk, aloldalak frissítésénél, átalakításánál ennyi a költség, amennyiben eseti megbízással van megrendelve a szolgáltatás (3 órás időtartam).

Külső számlázórendszer integrálása weboldalhoz vagy webáruházhoz

Számlázz.hu vagy Billingo.hu integráció (8 órás időkerettel számolva)

Bankkártyás fizetés beépítése a weboldalba vagy webáruházba

SimplePay rendszer választása esetén. A feladat elvégzése nem tartalmazza az ügyintézést a SimplePay felé, kizárólagosan programozási munkafolyamatot biztosítunk.